We zeggen duidelijk op onze site dat we het goedkoopste bedrijfsuitje van de IJmond zijn en volgens ons is dat ook zo. Wat kunt u allemaal verwachten en wat kost het?

Zoals aangegeven vindt het ICGT Bedrijventoernooi plaats op de vrijdag voor Pinksteren, dit jaar zal dat vrijdag 3 juni 2022 zijn. Wij ontvangen u graag rond 15.00 op het terrein van FC Uitgeest en na uw team aangemeld te hebben, verwelkomen wij u met een gratis kopje koffie in de feesttent en kunt u zich omkleden in de aangewezen (gedeelde) kleedkamer.

Om 15.45 zullen wij een korte instructie geven in de feesttent voor de veld indeling en de indeling van de wedstrijden om vervolgens om 16.00 met de eerste wedstrijden aan te vangen. Elk team speelt 3 of 4 wedstrijden van 15 minuten 7 tegen 7 op half veld en speelt het rode draad spel. Het voetbal programma is ongeveer om 19.00 afgelopen en we geven daarna de gelegenheid aan de teams om te douchen.

Om 19.00 zal de barbecue beginnen, ieder team heeft een eigen tafel. Tijdens de barbecue zorgt een DJ en een zanger voor een gezellige sfeer om de middag rustig door te spreken. Tijdens het eten reiken wij ook de prijzen uit voor de poulewinnaars, de overall winnaar van het rode draad spel en de fairplay cup ( grootste beker)

‘s Avonds kunt u in de feesttent gezellig de avond voortzetten met uw collega’s op de dansvloer met live muziek en een DJ.

Dit alles samen bieden wij u aan voor € 250,-  voor een team van 10 personen, indien u met meer personen mee wilt doen of collega’s/partners/klanten wilt uitnodigen voor de barbecue kan dit uiteraard voor € 25,00 per extra persoon. Daarnaast is het mogelijk alvast munten te kopen per 50 stuks, dit wordt dan op de factuur gezet.