Welkom op de website van het ICGT Bedrijventoernooi, het jaarlijks terugkerende evenement en de aftrap voor een weekend vol voetbal, feest en vriendschap in de regio.

Het idee bestond al lange tijd, een 7 tegen 7 toernooi voor iedereen tijdens hèt voetbal feest van het jaar. De andere toernooien is alleen als je voetbalt of ooit gevoetbald hebt. Laten we een toernooi organiseren waar iedereen die werkt aan mee kan doen: Het ICGT Bedrijventoernooi!

Tijdens het voetbal word er 7 tegen 7 gespeeld op half veld. Een team kan bestaan uit mannen, vrouwen of gemengd. Wij proberen er met de indeling zoveel mogelijk rekening mee te houden om mannen en gemengde poules te maken.

Met een bedrijfsuitje staat teambuilding voorop! Er word ook gestreden in het rode draad spel, waar samenwerken centraal staat! Zo hebben wij een stormbaan gehad, maar ook oud-hollandse spellen als ski-lopen en zaklopen.

Na een sportieve middag zal iedereen een stevige trek hebben, in het pakket verzorgen wij een BBQ voor het hele team. Het is mogelijk de rest van de collega’s hierbij uit te nodigen, dit dient wel van te voren opgegeven worden in verband met de inkoop.